Service

Montage

Dunnewolt B.V. kan ook de montage en demontage voor u verzorgen.

Ons team van monteurs hebben de nodige knowhow in huis en kunnen in vele situaties verschillende oplossingen bieden en toepassen. Door heel Nederland rijden zij rond in onze herkenbare Dunnewolt bussen.

Het uitvoeren van de montage door Dunnewolt brengt diverse voordelen met zich mee. Benieuwd naar de voordelen? Neem contact met ons op!

Privacybeleid

De Railtechniek van Herwijnen Groep zet zich in om alle ontvangen informatie over persoonlijke gegevens veilig te bewaren. Railtechniek is verheugd over uw bezoek aan onze website en wil dat u zich veilig voelt tijdens uw bezoek. Ons privacybeleid is bedoeld om u te informeren over welke gegevens wij van u verzamelen en voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken en gebruiken. 

Het privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Railtechniek van Herwijnen Groep. Railtechniek van Herwijnen is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, accepteert en stemt u in met de praktijken in ons privacybeleid.
Deze kunt u hier downloaden.